Mar 2, 2017, 6:15 PM

По Ариадна 

  Poetry » Love
261 0 1

Не си ми камък на шията.

Връзката си, с която 

свободно избирам целта си –

да се рея ли в небесата

или да бродя Земята.

Каквато и да ми е стихията,

не си примка, дето ме връзва, 

а нишка, за да се върна.

При мен.

 

© Надежда Тошкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??