Jun 2, 2020, 9:17 AM

По детски 

  Poetry » Other
718 1 0

И топлината възкръсна богата

на цветове и аромати.

 

А ние, деца пред захарен памук,

не искаме да тръгваме,

сякаш ни стига да гледаме,

точно такива - идеалните поданици на Бог,

с наивност, убиваща от упор

всяко пълзящо изкушение,

със смирение и лупа

да събира светлината в изпепеление

 

Същата онази, дарила пъстрота

на сапунените ни мехури

поели към неизвестното.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??