Jan 7, 2021, 5:50 PM

По Ерих Мария Ремарк: „В тъмните времена...“ 

  Poetry
170 0 0

„В тъмните времена най-добре се виждат светлите хора...“ — Ремарк

 

Опит за поднасяне на тази мисъл на Ремарк в рамка на „хайку“ :

 

Светлите хора

в тъмните времена се

виждат най добре.

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??