Jun 12, 2008, 9:14 AM

По KLAAS 

  Poetry » East forms
608 0 3
Треперят листа -
усет в пърхащия дъжд
сънено... рано.

© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??