Mar 23, 2019, 9:06 AM

По кръгове на хвърлен камък... 

  Poetry » Love
591 4 6

Замръкват дните ми... без теб...
А всички пътища са белези
по рамото на здрача...
И топля с дъх следите.
Осъмват нощите ми...
прогизнали от летен спомен...
И зъзнат изранените мечти...
и в тишината срещат мен.

                   © Павлина Петрова

© Павлина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??