23.03.2019 г., 9:06 ч.

По кръгове на хвърлен камък... 

  Поезия » Любовна
589 4 6

Замръкват дните ми... без теб...
А всички пътища са белези
по рамото на здрача...
И топля с дъх следите.
Осъмват нощите ми...
прогизнали от летен спомен...
И зъзнат изранените мечти...
и в тишината срещат мен.

                   © Павлина Петрова

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??