Sep 2, 2009, 10:42 PM

По куриер 

  Poetry » Love
565 0 10

Ще събера дузина слънчеви зайчета,

(вместо спомен от лятото)

които весело щъкат ей там, на стената.

И ще ти направя чуден подарък -

такъв, какъвто от дете не си получавал...

 

Във всяко от тях по целувка ще скрия.

От лятото ще ти пратя жарава.

Ще ти ги пратя в красива кутия

от розови листчета само.

(Колко ли рози за това да откъсна?!)

 

… Слепени с много мечти,

подплатени с любовни сияния.

Ще ги посипя със звезден прашец

и парченца лунни  дихания...

По куриера - вятър ги пращам.

 

... (върни ми разписка)

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??