Mar 17, 2011, 7:38 PM

По навик 

  Poetry
694 0 8



направих кафе

защото е време за него

не че искам да пия

просто по навик

като живота

наоколо който тече

защо ли си спомних

за Канале Гранде

за водата

която камъка мие

тихо

бавно

но упорито

както се нижат дните ми

без теб

колко ли спомени носи водата

и колко сълзи

дали й тежат

 

за кафето забравих

изстина му ароматът

а и нощта

с плаща си пак деня обви

късно е за кафе

но ще направя за теб

като дойдеш

 

 

 


© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??