Ти каза – напиши ми стих –
желание – не съвсем.
Видях те с друга – да боли!
Лицето мое в нея ти откри.
Дали всичко свърши онзи ден
или още сърцето мое ще кърви?
Обичал си ме – не вярвам,
любовта не отшумява толкоз бързо!
Какво била съм аз за теб? - Поредната.
А ти за мен? - Незабравимият.
Отречи, че този стих за теб е.
Хайде, чакам, излъжи ме!
© Жу Русанова All rights reserved.