По принцип харесвам нормални мъже,
но, по дяволите, тебе как те харесах?
Ти имаш навик да сваляш… подред,
и носиш в себе си пролет и… есен.
Ти подаряваш фалшива копнежност
и се радваш на женско внимание,
а аз харесвам тихи, скромни и нежни,
мъже, които полагат… старание.
А ти не познаваш тази дума, нали?
Непознати са ти всички искрени чувства,
но такъв те харесвам, за жалост, уви,
и рухнеш ли, заедно с тебе ще рухна.
© Сияна Георгиева All rights reserved.
хубав стих, мила Сияна...с обич.