Jul 17, 2024, 10:08 AM

По пътя 41 

  Poetry
74 0 0

       П О   П Ъ Т Я   41

 

Да даряваш хората със илюзии,

които са далеч от кодекс и от стандарт,

да ги запознаваш директно с Вълшебните Музи-

Гидовете Магични на Мечтите в Духовния Свят...

 

Той откъсва ни от сивото ежедневие,

потапя ни в Сакралността на Магическа Светлина,

обикновеното гледане превръща във Бдение

от Мигове Щастие и Безкрайност от Свобода...

 

23.05.2024 г., гр. Свищов

© Красимир Кръстев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??