Feb 25, 2009, 10:00 PM

По пътя на съдбата 

  Poetry
642 0 1

Вървях по пътя на съдбата,

вървях по пътя на скръбта.

Не вярвах в пътя на съдбата,

от проста, но човешка суета.

Вървях! Не се обърнах,

от страх, под парещи сълзи.

От страх да не събудя злото,

което все след мен върви.

Вървях по пътя на съдбата,

стигнах до голямата врата.

Почуках! Бог отвори!

Сложи своята ръка!

© Галя Станчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??