Feb 12, 2012, 12:45 PM

По тънката сребърна нишка 

  Poetry » Other
570 0 1

 

 

 

ПО ТЪНКАТА СРЕБЪРНА НИШКА

 
По тънката сребърна нишка 

издигам се като въздишка.

Откъсвам се, без съжаление, 

от зимното си ежедневие. 

Лишени от земно притегляне,

очите по друг начин проглеждат.

Те виждат - Вселената жива е... 

И ангелски стихове пише тя.

Сърцето ù в музика пее, 

дъхът ù  -  душата люлее...

   ......................... 

По тънката сребърна нишка.





© Хрис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??