Dec 8, 2010, 9:34 PM

По улиците 

  Poetry » Other
835 0 3

По улиците

 

По улиците - силуети,

походки, жестове, лица,

очертания, контури слети

и само сенки... Без сърца!

 

По улиците - вятър, пясък,

безбройни камъни, листа,

незнаен истеричен крясък

и смехове, но без уста!

 

По улиците - грохот!

Тълпи - вълна голяма,

и уж на пръв поглед има много,

а всъщност нищо няма...

 

2005г.

© Елица Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??