Jul 19, 2009, 1:53 PM

Победа 

  Poetry » Civilian
803 1 3

От живота боли, тъй силно боли -
често се виждам обляна в сълзи,
често се скривам и тихичко страдам -
и сякаш надолу в бездна пропадам,

сила ми трябва, единствена една -
лъжи и зло с любов да победя,
сърцето и светът воюват сега -
отуча ли се да мечтая - ще умра...

Но тази сила спотаена е в мен
и боря се - за всеки хубав ден,
боря се - с мечтите за щастлив живот,
за обич, късмет и много любов.

И в своята мъка научих едно,
по-силно и от най-силното зло:
който святи мечти притежава -
той живее и той побеждава...

19.07.2009

© Нина Найденова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??