Mar 24, 2008, 1:15 PM

Победители 

  Poetry » Love
515 0 6

Защо си казахме ''Обичам те!''

като и двамата в това се лъжем,

любовта изчезна от сърцата ни

и остави да се лутаме.

Животът със мечти е пълен

и своята игра ще изиграем,

дано обаче се окажем победители

в това, което вярваме и желаем!

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??