24.03.2008 г., 13:15 ч.

Победители 

  Поезия » Любовна
549 0 6

Защо си казахме ''Обичам те!''

като и двамата в това се лъжем,

любовта изчезна от сърцата ни

и остави да се лутаме.

Животът със мечти е пълен

и своята игра ще изиграем,

дано обаче се окажем победители

в това, което вярваме и желаем!

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??