Jul 30, 2009, 11:04 AM

Побързай 

  Poetry » Love
584 0 8

 

 

 

Побързай

 

 

Побързай!

Тичай бързо!

Ела  да видиш!

Спрях  Луната!

Светът  не се върти!

Замря  земята,

сред   покоя!

И все пита, -

-Кой е тоя?

Аз, просто казах:-  Спри!

Без  любов  не се върти!

Побързай!

Ела  Любов, 

и  ме   освети!

Светът  спаси!!!

 

 

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??