Dec 1, 2006, 10:20 PM

Почни мъ, Ваньо... 

  Poetry
674 0 7
Дъ съ читйе с чувство за смех!

- Умори мъ, бре Ваньо!

Що ми фкара?

- Къдя мъ, Стойно?

Що ти е сига?

 

- Нали мъ мачка,

посли в мени влязна...

- Какво мъ, Стойно?

Само та пипах.

 

- Йей тук в синото

кат ма тръшна...

- Нимой мъ, Стойно,

сламка йе това.

 

- Я, стига, Ваньо!

Почвай дъ мъ чешиш!

Чи апи мъ проклетата блъа.

- Добря мъ, Стойно,

ша та чешъ.

Па посли ша та щасливя.  

 

 

 

© Христо Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??