May 19, 2015, 8:11 PM

Под клепачите 

  Poetry » Love
562 0 4

 

Ще забравя за теб! Знам, ще мога! След време.

Ще изтлее тъгата в очите ми,

ще се срещнем навярно, аз през теб ще погледна

и ще бъда онази, щастливата.

Ще отмине по пътя тази пареща нежност.

Ще се скъса... Пак струна по струна!

Знам, че този финал е за нас неизбежен

(и за миг друг финал не ми хрумна).

Но сега скрих от теб под клепачите свят,

в който ти ме желаеш до болка,

в който аз те докосвам без вина или страх

и не искам да спра. И не мога...

Ако можех за кратко този свят да ти дам...

Вместо това те изпращам с усмивка.

Ще съм твоя понякога, някъде там

до мига, в който всичко утихне.

© Яна Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??