Mar 20, 2013, 11:44 PM

Под луната 

  Poetry » Love
823 0 13

Звезди от небето не ще да ти свалям,

не искай...  далеч са... не мога,

в очите ни, нощем, остави ги да бляскат,

нали те обичам... за бога.


Не ще ти предложа света на тепсия,

не стигат за него ръцете,

но в шепите резенче слънце ще скрия

и вечер красиво ще свети.


Не ще да политам във дните с крилата,

вятър прекърши ги... луднал,

цветя ще откъсна за теб в синевата,

съмне ли... с тях ще те будя.


Не ще да завивам луната... да кротне,

немирникът твой ще съм в мрака,

призори е... ще тръгвам... целувка оставих,

две устни... помилвай ги... чакат!

© Красимир Трифонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??