Aug 23, 2019, 7:40 PM

Под влияние на френския език 

  Poetry
176 0 0

началото на всички начала

мерилото на всички мерила

светилото на всички светила

кърмилото на всички кърмила

махалото на всички махала

 

..........................................................

 

си ти — 

 

любов

 

..........................................................

 

това е

 

..........................................................

 

(vois la)

 

 

 

 

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??