Подарената мидичка
Отварям си очичките и виждам
във мидичката твоето лице.
Докосвам я със трепети и нежност
и с пожелание от чувства и сърце.
Прекрасен да е пак денят ти,
усмивката ти вечно да е с теб!
И пак, отново сърчицето ти да грее…
Прекрасна си и искам да съм с теб!
© Михаил Михайлов All rights reserved.
Мидички...сърчица...
Не е поезия!