Sep 14, 2013, 7:54 PM

Подари ми любов 

  Poetry » Love
1027 0 14

Подари ми целувка,

обещай ми сърце,

късче дъхав лазур,

полъх нежен в ръце.


Подари ми любов,

ярко, звездно небе

и луната да трепка

във очите ти две.


Нарисувай ми слънце,

синьо, страстно море,

от седефа искра

в клепки жадно да спре.


Аз до теб да летя,

ти до мен да сияеш,

щом ни гушне съня

в розов свят да мечтаем.


Да събудиш деня -

сладък шепот бленуван,

да отворя очи,

стиснал в шепите - влюбен!

© Красимир Трифонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??