May 19, 2017, 11:09 PM

Подари ми/подарих ти... 

  Poetry » Love
1114 2 7

Подарих ти сълзите си,

А ти ги изпи.

Подарих ти сърцето си,

А ти го рани.

Подарих ти живота си,

А ти го пропиля.

Подарих ти душата си,

А ти я попиля.

 

Подари ми сълзи,

Удавих се в тях.

Подари ми болка,

Почти мъртва бях.

Подари ми лъжи,

Не ми беше лесно.

Подари ми страдание,

Едва го понесох.

 

Подарих ти.

Подари ми.

Беше достатъчно.

Вече не искам подаръци.

Не искам да давам/получавам

Любов от чужди остатъци.

© Роси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??