Jun 23, 2014, 10:40 PM

Подарявам ти пожеланията си 

  Poetry » Love
697 0 0

Не мога да ти подаря слънцето,

но мога да ти пожелая топлината му.

Не мога да ти подаря щастие,

но мога да ти пожелая да бъдеш щастлив.

Не мога да  ти подаря звездите,

 но мога да те накарам да ги гледаш вечер.

Не мога да споделя залезите,

но те моля да им се наслаждаваш.

Не мога да ти подаря изгреви,

но ти ги посрещай с усмивка.

Не мога да ти изпея песен,

но ти желая да чуваш вълшебна музика.

Не мога да ти подаря мечти,

но искам да мечтаеш със сърцето си.

Не мога да изтрия сълзите ти,

но знам, че вятърът ще ги изтрива вместо мен.

Не мога да ти подаря любов,

но вярвам, че ти сам ще я откриеш.

Но мога да ти подаря пожеланията си

и надеждата, че винаги ще имаш една усмивка от мен.

Мога да те уверя, че ще запазя спомена в сърцето си

и ще бъдеш част от мен.

© Микаела Фараон All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??