Feb 27, 2005, 6:48 PM

Подарък 

  Poetry
974 0 6

Подаряваш ми няколко часа,

подаряваш ми няколко разговора,

подаряваш ми ласки желани

подаряваш ми стъпките си

на тръгване...

© Маргаритка Харизанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??