Feb 26, 2010, 6:57 PM

Подарък 

  Poetry » Love
717 0 1

Във този миг,

щастлив за мен,

ти поднасям във ръце

най-ценното от мен.

 

Все още биещо

за мъничко любов сърце,

жадуващо за твоята прегръдка,

чакащо за твоята целувка.

 

И те моля искрено, смирен,

приеми тоз малък дар от мен.

С две думички на жеста откликни,

и ми кажи, че обичаш ме и ти.

© Александър Бушев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??