Jan 12, 2008, 9:17 PM

Подарък от херувими 

  Poetry » Other
501 0 3
 

11.01.2008

 

 

Разкъсана душата си събирах

и хранех се от чужди грехове,

но винаги в себе си намирах

сила пак да продължа напред.

 

Куршумни рани събирах в сърцето,

но пак продължавах напред.

С длани разравях небето,

а там намирах думи на поет.

 

И раните замествах с рими

и думите събирах в куплет,

говорех си с небесни херувими,

превърнаха ме те в истински поет...

© Erato Eratova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??