Mar 21, 2010, 8:20 AM

Подлъган 

  Poetry » Other
447 0 6

Пролетта ме подлъга.

След дни топли скова студ.

Цветовете, разкъсали пъпки,

отново се свиха

и... окапаха за кой ли път.

Жив съм.

Все още в мен сок тече.

Сок от надежда

за следваща пролет

по-истинска, по-чиста.

Пролет топла,

  нормална,

    естествена,

озарена от усмивка лъчиста.

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??