Aug 30, 2017, 6:50 PM

Поет Лъв 

  Poetry » Phylosophy
408 0 1

                                               

 

Поетът Лъв не се предава.

Своите позиции той отстоява!

Зад своите решения застава.

С трудностите се бори, побеждава!

Приятели добри той уважава!

На лоши думи хорски не се поддава.

Със стиховете си се бори, той се сражава!

Понякога весел, понякога се натъжава.

Силен дух български той притежава!

За бъдещето на родината си той се обнадеждава!

Обича синовете си и се надява,

че ще станат Човеци добри в красивата ни държава!

Здраве и щастие им пожелава!

Да пише, да раздава себе си, той продължава!

© Валентин Миленов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??