30.08.2017 г., 18:50 ч.

Поет Лъв 

  Поезия » Философска
405 0 1

                                               

 

Поетът Лъв не се предава.

Своите позиции той отстоява!

Зад своите решения застава.

С трудностите се бори, побеждава!

Приятели добри той уважава!

На лоши думи хорски не се поддава.

Със стиховете си се бори, той се сражава!

Понякога весел, понякога се натъжава.

Силен дух български той притежава!

За бъдещето на родината си той се обнадеждава!

Обича синовете си и се надява,

че ще станат Човеци добри в красивата ни държава!

Здраве и щастие им пожелава!

Да пише, да раздава себе си, той продължава!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??