Ний всички сме поети.
На римата заклети.
Прописахме сонети.
Те дълги са, тапети
с метафори проклети
от някъде си взети.
Накъдрени гофрети
за истина приети.
Там глупостта ни свети
във всичките куплети,
но с радост сме поети.
Звездици и пайети
дори и сърчица отнети.
Не носим ний корсети
и разни мурафети.
Свободни сме пойети.
Разпръсваме конфети
от стихове заснети.
Надути, като Йети...
Да спре, дали ша са усети. :)
© Гедеон All rights reserved.
Георги, знам та, че гърмиш с гаубица.