ПОЕТИ НА ПЛАЖА
Мили гларуси, кажете,
идваха ли тук поети?
Късно някъде излезли,
как така пък да изчезнат?
Как? Поети тук? Едва ли!
Ни един не сме видяли.
Имаше една дружина,
всеки пийнал за двамина.
Но това да са поети?
Невъзможно е, къде ти!
Те са хора умни, строги,
пълни с мисли и тревоги.
И за тях, уви, ще трябва
да попиташ в "Мр. Баба".
Там вечеряха задружно
и говореха ненужно.
Тези тука други бяха -
много пиха, много пяха.
Даже влязоха в морето,
как така ще са поети?!
Ах, поетите са, ясно!
Те море обичат страстно.
Догодина, щем - не щем,
бански ще им раздадем!!!
© Теменужка Маринова All rights reserved.
щото още нямам бански на раета!
Ех, Нуше, ти пък от къде разбра?
Ама догодина, щом ги раздадете,
аз ще викна силничко "Урааааааааа"!
Гуш*ка на Нушка!