Jun 10, 2009, 10:38 PM

Погледнах вътре в себе си 

  Poetry » Love
560 0 0

Погледнах вътре в себе си...

И изненада!

Намерих твоите очи.

Те викаха ме към безкрая

и питаха защо реших

да бъда вечно тъжна и сама,

да срещам само срещи и раздели.

Къде отиде любовта и

колко ли сме закъснели?

Защото само миг от вечността

извиква в мене чувства непознати

и кара ме да вярвам, че сега

пред себе си отричам съвестта си.

© Йоана Йосифова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??