May 2, 2020, 1:20 AM

Погледът ти е милувка 

  Poetry » Free verse
625 0 0

Погледът ти е милувка

В чиито дълбини не мога
и не искам да се спусна
Усещам как с очи ме галиш
Нежно и проникновено

 

Погледът ти е милувка

Но не мога й позволя -
на твоето докосване
магията да ме застигне

 

Щом в очите ти потъна,
останалото избледнява
В мига потапям се,
там оставам сякаш вечно

 

Тревоги, страх,
задачи и прегради -
крепостни стени от предпазливост
Всички те изчезват без следа
Сякаш никога не ги е имало

 

Споделеното вълшебство сега
оставя след себе си празнина,
която копнее да бъде запълнена
от пръстите ти, преплетени със моите
от устните ми, потапящи се в твоите


Но теб те няма
тук, сега при мен


Не бива да залъгвам своето сърце
Не бива да посявам аз копнеж
за една невъзможна милувка
Защото празнината тупти
и чака да бъде запълнена.
Не я докосвам, защото боли
В синевата на очите ти не се потапям,
защото сама не ще мога да изплувам

© Дара Ян All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??