Jan 25, 2008, 11:40 PM

Погреби ме 

  Poetry » Love
807 0 5

Накарай ме да те намразя

накарай ме да ти простя

Удави ме в сълзи

После с прегръдки ме спаси

 

Покажи ми щастието

после в мъка убий сърцето

Прошепни ми любовни слова

удуши ме в сатен след това

 

В любовен гроб ме погреби

вечно в твоето сърце ме настани

Далеч прати ми мечтите

но отворени остави вратите

 

Нежно изпивай всяка капка живот

накрая ме погали с цялата си любов

Затвори с целувки очите

там отдавна ги няма надеждите

 

Остави ме с греховните мисли насаме

те единствено ще живеят в мене

Съблечи всички мои тайни

Нека само сънищата останат недокоснати

 

В любовен стон погреби ме

с ласки след това събуди ме

Удоволствитето от страстта ми покажи

после с кама в сърцето ме пронижи

 

© Ели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??