Aug 9, 2008, 12:43 PM

Поисках те 

  Poetry » Love
777 0 8
Поисках те от нимфите,
от амазонките и самодивите.
За мен си неродена,
от стихиите създадена.
От ветровете в теб е
поривът любовен,
от дъждовете са
капчиците нежност,
от слънцето е
жарката ти страст,
от океана е
душата ти дълбока,
от звездите е
блясъкът в очите.
От Космоса безкраен
и предишните животи
идва любовта ни вечна.
Поисках те. Повярвай!

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??