Dec 30, 2005, 1:28 PM

ПОИСКАЙ 

  Poetry
668 0 6

ПОИСКАЙ

През дните минали все пишех.

Все имах нещо да ти кажа пак...

Разказвах ти за своите надежди,

за радостта и за какво ли не...

Недей тъгува, ако си забравил,

ще има други песни вместо тях.
Поискай само – и като топъл вятър 

от мен към теб ще долетят.

Прииждат думите и отминават,

остава тихият им смях.

Остава нежността, която ни даряват.

Оставам аз – за да  ги кажа пак.

© Елена Бързева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??