Oct 26, 2009, 6:43 AM

Поискай ме 

  Poetry
843 0 10

Ела и ме вземи - досущ съм като истина.

А маската фалшива ще провеся на прозореца.

Ела и ме вземи - поискай ме.

Вратата ще оставя незалостена.

 

Ела и ме вземи - досущ съм като мисъл.

А разумът не е за всеки по презумпция

Ела и ме вземи - поискай ме.

А после отведи ме там, далече...

 

Ела и ме вземи - досущ съм като порив.

И есенният вятър тъй не ме догони...

Ела и ме вземи - поискай ме.

А после ще му мислим. Няма време!

 

Ела и ме вземи - досущ съм като смъртница.

А гладни псета ще оръфат после кръста ми.

Ела и ме вземи - поискай ме.

Без страх, че скоро всичко ще се свърши...

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??