Mar 6, 2013, 12:18 PM

Пожелание 

  Poetry » Other
559 1 0

Пише ти твоето пролетно момиче -

по случай твоя ден рожден.

Не мога да ти поднеса кокиче,

но поднасям ти част от мен.

 

Пожелавам ти много здраве,

също и мечти безчет.

Усмивка по лицето ти да грее,

бъди орисан със късмет.

 

Нека спътник във живота

бъдат успеха и любовта.

Всичко най-хубаво ти желая

от все сърце и душа.

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??