Feb 23, 2014, 12:19 AM  

Поклон, Поете! 

  Poetry » Other
465 0 9

И ти си тръгна, взел перо в душата.
Там също ще ти трябва. Да, пиши!
Изписвай свойте думи в светлината,
а ние ще четеме... през сълзи.

Словата ти сега са бели птици,
политнали на воля към света,
където няма болести-убийци,
където Бог раздава доброта.

В молитва нека съберем ръцете,
глави за памет тихо да сведем,
пред твойта сила на духа, Поете,
последна почит нека отдадем!


 



© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??