23 февр. 2014 г., 00:19  

Поклон, Поете! 

  Поэзия » Другая
464 0 9

И ти си тръгна, взел перо в душата.
Там също ще ти трябва. Да, пиши!
Изписвай свойте думи в светлината,
а ние ще четеме... през сълзи.

Словата ти сега са бели птици,
политнали на воля към света,
където няма болести-убийци,
където Бог раздава доброта.

В молитва нека съберем ръцете,
глави за памет тихо да сведем,
пред твойта сила на духа, Поете,
последна почит нека отдадем!


 



© Таня Мезева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??