Sep 24, 2013, 8:36 PM

Покой 

  Poetry
326 0 1

от всяка година по белег 

или два,

като по боровата кора

на боровете, в боровата гора,

където всяка година

борова душа

броди и диша, жива душа

оставила тяло под бора 

с белег 

от всяка година

© Васко All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??