Feb 12, 2011, 11:36 PM

Покорна на вино и любов 

  Poetry » Love
1696 0 34

музика:  http://vbox7.com/play:df89f2ac

 

Тя устни разтваря - там скрила е сладост и грях -

покоят е страстно любовен

и в нощите жарки със влажни тела, но без страх

винóто е знакът съдбовен.

 

 

Преди да открехне сърцето, с копнеж пожела

магия минутите нейни да скрие,

без страх сред вълните да плува на свойта душа

и остров Любов да открие.

 

 

На сърцето самотно изпълнила сетния зов -

немирни къдрици да гали със длани,

без огън да пали кръвта... Под сърдечен покров

Любовта да ги пази от рани.

 

 

И залезът нежно да милва със жарки лъчи

следите - от нежност застлани.

Щом стихне светът, тъмносинята нощ ще мълчи,

а звездите ще спят приласкани...

 

 

Да бъдат навеки отдадени двама тя иска да е

с любов, що сърцето мечтае.

И както море с раковина се свързват, със свойто момче

ще бъдат, щом Бог го желае!

 

© Петя Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??