Jan 22, 2020, 11:21 AM

Покрай теб да премине 

  Poetry » Phylosophy
631 0 0

                     

                                             Глупостта ще идва с грубости и смях,

                                             предателствата пак ще те застигат,

                                             с лекота голяма те все извършват грях,

                                             ласкателствата все ще ти намигат.

 

                                             Простащина и завист с магнит ще те следят,

                                             подлостите вяра ще прибират,

                                             простащина и завист пресичат всеки път,

                                             винаги сърцето ти намират.

 

                                             Нелоялността е строящ хотели кран,

                                             мръсотията чувства изпива,

                                             послания отправя от най-голям екран,

                                             всяка мръсотия е красива.

 

                                             Колегиалността е фалшив и грозен тон,

                                             съперничеството е с трон, с корона,

                                             покрай теб да премине, ти не допускай стон,

                                             ти истински човек си, не икона.

 

                                             Покрай теб да премине, щом мине се засмей,

                                             от присмеха студен само разбират,

                                             за чувствата си неприкосновени живей,

                                             знай те не заслужават да умират.

 

                                              20.01.20

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??