Mar 4, 2009, 9:36 AM

Поледица - бета версия 

  Poetry » Humour
479 0 1

През деня снегът се разтопи,
а пък нощес се вледени,
гладко като огледало
стана туй снежно покривало.
За Гар Ван и Ко бе проблем
дори да ходят в този ден,
а Но Щен Вълк с "фиуу" в уста
с кеф летеше по леда.
На връщане с торба с покупки
Вълк не бе като на кънки,
а Гар Ван точно пред дома
подхлъзна се, извика "уаа"
и с ръцете, пълни с торби,
право в преспата се тя заби.
- Гар Ван, Гар Ван, как си ти? -
Но сериозно се притесни.
- Гар Ван, Гар Ван, кажи нещо! -
а на Ко му бе зловещо.
Тя изрече дзеня на деня:
- Добре, че днес не взех яйца!

© Стоян Вихронрав All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??