Sep 1, 2005, 6:52 PM

Полет 

  Poetry
653 0 1
Омръзнах ли ти вече?
Не, не съм...
Все още съм щастлива,
когато съм със теб.
Усмихната поставям
ръце на раменете ти.
Мигът разлива нежност,
стопява ни,
превръща ни в птици,
политнали нагоре.
И този полет без слова,
косите ми развява.
Опиянение и страст,
ослепителна забрава.
Болката смутена свлича се
и тупва ненужна, овехтяла.

© Галя Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??