Aug 19, 2021, 9:57 PM

Полет 

  Poetry
217 0 1

Полет...

Високо!

Далече от клюки и слава.

 

Полет...

Високо...

И значи - 

          съвсем невъзможно

да стигне до мене

вашата весела врява.

(Предричайки падане, 

                   дали се тревожите?)

 

Полет!

Високо!

И тихо!

И да падна не мога.

© Ива Котине All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??