Oct 1, 2008, 1:46 PM

Полетът на душата... 

  Poetry
1043 0 5
Препускам през полета
Елисейски.
Философии не търся,
житейски.
От никого, нищо!
Защо ли?
А и да искам,
какво ли ?
Към края достигам си
вече,
съдбовно обвързан,
обречен.
Пропадам във бездна
безкрайна
и дълго летя, но накъде?
Незнайно.

Край мен души човешки
изпълнени със грешки
заклещени са,
между ада те и рая.
И там в небитието,
просто си блуждаят.
Красноречив съм!
Да! Винаги!
Описвам всичко
подробно,
ала това кое чувствам,
е като нищо подобно.
Като усет,
за нещо задгробно,
за нещо безкрайно,
и трайно.
Лъкатуши душата, моя
без много да страда.
Но се надявам да лети към рая,
а не към ада...


© Ян Тра All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??